Ricciardo: Atmosféra v Red Bullu se po příchodu Verstappena změnila

Daniel Ricciardo a Max Verstappen spolu v barvách jednoho týmu | foto: Red Bull Content Pool

Daniel Ricciardo se nechal slyšet, že příchod Maxe Verstappena změnil atmosféru uvnitř týmu Red Bull. Nadějný mladík jej donutil dostat ze sebe více.

Max Verstappen se svými výkony stará o to, že se o něm neustále mluví od jeho přestupu z Toro Rosso do Red Bullu. Holanďan se směle rovná se svým zkušenějším australským kolegou z týmu Red Bull. Podle Daniela Ricciarda příchod Verstappena věci u Red Bullu změnil.

Ricciarda to donutilo, aby se stal lepším jezdcem. "Je to trošku jiné uvnitř v týmu. Abych byl upřímný, rozhodnutí týmu změnit jezdecké obsazení se v Barceloně postaralo o velké diskuse. Pak přišel a hned vyhrál, což bylo trošku chaotické. Pak přišlo Monako a moje příhoda a tak dále...

Od té doby, co Max přišel, to bylo docela hektické. V týmu se toho hodně událo. Vytvořilo to trošku jinou atmosféru uvnitř týmu, řekl bych. Navzájem na sebe hodně tlačíme, chceme se oba dostat na vrchol. Jsem si jistý, že on z nás obou dostává o trošku více, než jak tomu bylo předtím," přiznává Australan.

Daniel Ricciardo má s Maxem Verstappenem větší starosti než měl s Kvjatem nebo Vettelem | foto: Red Bull Content Pool

Ve Velké Británii navíc Daniel poprvé letos prohrál kvalifikační bitvu se svým týmovým kolegou - jezdec si neodpustil menší vtípek na úkor teenagera Verstappena: "Zrovna se dostal do puberty. Nevím, co se teď stane - budťo se bude zlepšovat anebo začne jeho zhoršování."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy