FOTO: Krásná lyžařka Vonnová se svezla s formulí na Red Bull Ringu

Lindsey Vonnová je velkou fanynkou Formule 1 | foto: Red Bull Content Pool

Kráska Lindsey Vonnová známá ze sjezdovek předvedla své umění v monopostu Formule Renault 2.0 a Formule Renault 3.5 ve Spielbergu. S první dosáhla na rovince rychlosti 225 km/h, s druhou dokonce 290 km/h.

Na otázku, jak se za volantem cítila, odpověděla: "Bylo to neuvěřitelné řídit závodní auto. Rychlost jsem nepocítila od února, ale to je přesně to, co je tak zábavné. Red Bull Ring je jedním z nejkrásnějších hřišť v Rakousku." Tam její výkon sledoval také odborný poradce Red Bullu Helmut Marko.

Vonnová mezi lyžováním a Formulí 1 vidí určité podobnosti: "V obou sportech potřebujete to správné načasování. Kdy přidat, kdy šlápnout na brzdy a jak najít tu nejlepší stopu." Po svém zranění na lyžích se cítila konečně dobře, což ji umožnilo jezdit s rychlými formulemi.

Lindsey Vonnová s Formulí Renault 3.5 | foto: Red Bull Content Pool

U lyžování by chtěla zůstat minimálně do roku 2019, kdy by si to v Lake Louis chtěla rozdat s muži. Bude potom následovat šlépěje Luca Alhpanda, který po zisku titulu v roce 1997 pověsil lyže na hřebík a vydal se za kariérou v motorsportu, kde potom vyhrál Rallye Dakar 2006? "Po roce 2019 se nezastavím. Takže nikdy nevíte," dodává Vonnová.

 

Fotogalerie:

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy