Britský deník zaútočil na Ralfa

Britský bulvární deník The Sun zaútočil velmi intenzívně na mladšího bratra Michaela Schumachera Ralfa, jenž se letos se svým vozem v kvalifikacích přímo trápí. Ve svém vydání informuje o dopisu od vedení stáje.

Dopis měl dle The Sun Ralfa upozornit na to, že tým od něj čeká jiné výsledky, než které zatím v letošním roce předvedl ve všech dosud odjetých kvalifikacích a že není vedení stáje přesvědčeno o tom, že jezdec odvádí práci odpovídající jeho platu.

Čtyřnásobný vítěz závodu GP se dosud v kvalifikaci pohyboval neuvěřitelně vzadu a jeho 17. místo na startu v Malajsii vyvolalo vlnu kritiky nejen v britských, ale dokonce i v německých médiích. Jezdcův manažer Willi Weber však včera podobný dopis dementoval a prohlásil, že jsou vztahy mezi týmem a jezdcem stále stejné.

Sir Frank Williams je znám svým praktickým a chladným přístupem ke svým jezdcům, nicméně mu nikdo nemůže upřít maximální profesionalitu a takový dopis by byl v tuto chvíli značně kontraproduktivní. Jistě si vedení týmu uvědomuje, že je Ralf Schumacher pod obrovským psychickým tlakem a jednání, které Williamsovi a Headovi připisuje The Sun, by jezdcově výkonu rozhodně nepřidalo.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy