Manažerka Michaela Schumachera: Nezbývá než mlčet

Schumacher, Michael | foto: Scuderia Ferrari

Manažerka Michela Schumachera, Sabine Kehmová, brání tajemnost a mlčenlivost ohledně zdravotního stavu sedminásobného šampiona F1, který se zotavuje po vážné nehodě na lyžích.

Zatímco od jeho nehody na lyžích ve francouzských Alpách už uplynuly více než dva roky, o zdravotním stavu Michaela Schumachera nevíme v podstatě nic.

Může chodit? Mluvit? Ačkoliv to jsou otázky, které zajímají nejen sportovní svět, Sabine Kehmová, jeho manažerka, se brání. Podle ní má jeho rodina právo na to neříkat nic.

"V tuto chvíli nevidím žádnou jinou možnost," uvedla pro Süddeutsche Zeitung. Podle ní by každá drobná zveřejněná informace vedla k záplavě dalších otázek. "Každé slovo by působilo jako katalyzátor pro další požadavky, signál pro další informace. Nikdy by to neskončilo," komentuje situaci.

A protože se domnívá, že by bylo nemožné odpovědět jen v pár větách, jediné, co od ní víme je fakt, že jeho zotavení je dlouhodobým pokračujícím procesem.

Navíc trvá na tom, že by si Schumacher přál respektování jeho soukromí. "Michaelův soukromý život mu byl vždy svatý a to i před onou nehodou. A každý to akceptoval," připomněla.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy