VIDEO: Red Bull představuje nové barvy a dlouhodobé partnerství s Pumou

Red Bull v novém zbarvení pro rok 2016 | foto: Red Bull Racing

Ladí se poslední detaily, mezi něž patří i definitivní "válečné zbarvení" jednotlivých vozů. Nejde jen o estetickou stránku, spokojeni musí být i sponzoři včetně nového dlouhodobého parntera PUmy, takže se této problematice věnuje patřičná péče. Jak se s tímto úkolem popasovali u Red Bullu?

Red Bull u příležitosti představení svého zbarvení pro tuto sezonu uspořádal dnes v podvečer oficiální představovací ceremoniál. Přítomni jsou například David Coulthard, který pro Red Bull v Monaku 2005 vyjel vůbec první stupně vítězů, nebo závodní piloti týmu pro sezonu 2016 Daniel Ricciardo a Daniil Kvjat. Také bývalý tenista a vítěz Wimbledonu Boris Becker, si nenechal ujít tento slavnostní okamžik.

Změny zbarvení týmu Red Bull vysvětluje Christian Horner: "Rozhodli jsme se, že s novým, čistým listem papíru příjdeme s něčím inovativním, více agresivním. S něcím, co bude vystupovat z řady. Zbarvení [dosavadní] se evolučně vyvíjelo. Tohoto si snad všimnou i někteří jezdci ve svých zpětných zrcátkách. Vypadá to dobře a věci, co vypadají dobře, bývají i rychlé."

Prezentace zbarvení pro rok 2016 | foto: Red Bull Racing

Býk zůstal červený, ale není lemován bílým okrajem. Hlavní barvou zůstává modrá, ta je ale tmavější a celý vůz je matný, což podle Hornera nemá na aerodynamiku žádný negativní vliv. Na krytu motoru je logo nového partnera TAG Heuer, podle něhož ponese název pohonná jednotka Renaultu.

 

Video z představení:

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy