Frentzen pohlédl zpět

Spolu s letošními spory mezi oběma jezdci týmu BAR Honda Jacquesem Villeneuvem a Jensonem Buttonem jsme často vzpomínali, že Kanaďan není snadným týmovým kolegou a že i Heinz Harald to na své kůži měl možnost pocítit.

V letech 1997 a 1998 spolu jezdili za stáj Williams. Tehdy se Frentzen proti Villeneuvovi nedokázal příliš prosadit a bylo to prezentováno především tím, že nezvládl psychický souboj s nositelem titulu mistra světa.

Po chybě v týmu BAR při GP Austrálie, kdy zajel Jacques do boxů ve špatném kole, naneštěstí stejném jako Jenson s druhým vozem stáje, napadl mladý Brit kolegu z úmyslu, že záměrně zničil jeho šance na body.

„Nevěřím tomu, že by Jacques něco takového Jensonovi udělal naschvál, navíc je něco takového neproveditelné, neboť nevíte, kdy bude kolega povolán do boxů, dle mého to musel být omyl,“ prohlásil k události Frentzen. Když se vrátil ke společnému působení u Williamsu, připustil, že neměli vždy stejné názory, nicméně se jimi příliš nezatěžoval a pouštěl takové nepříjemnosti ihned z hlavy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy