Manažer Alonsa: Fernando je stále skvělý

Fernando Alonso | foto: McLaren

Manažer Fernanda Alonsa, Luis García Abad, si pochvaluje kvality svého svěřence, který podle něj stále patří mezi absolutní jezdeckou špičku.

Fernando dosud získal 32 vítězství v závodech, 97krát stanul na pódiu a získal 22krát ovládl kvalifikaci. Na bodech dokonce dojel nejvícekrát ze všech aktivních pilotů: ve 179 velkých cenách (2. Button 155, 3. Räikkönen 154, 4. Massa 139).

Loni se však s McLarenem poháněným Hondou trápil, na body se dostal jen dvakrát a přiznal, že ani jeho vlastní výkonnost nebyla optimální. Britský tým se svým japonským partnerem chystají velký pokrok a zlepšit své výkony hodlá i Alonso. Na předpovědi je ale stále brzy.

"Dokud neuvidíme odhalený nový McLaren 21. února, nemůžeme nic předpovídat. Myslím si ale, že tato sezóna bude lepší. [Fernando] je stále skvělým pilotem a McLaren udělá všechno, co je v jeho moci, aby auto učinil konkurenceschopným," uvádí Abad pro Europa Press.

Fernando Alonso tvrdí, že je u McLarenu spokojený | foto: McLaren

Kvůli výkonům McLarenu se spekulovalo o roční přestávce či předčasnému odchodu Alonsa, ten ale tvrdí, že svého přestupu nelituje a že svůj tříletý kontrakt hodlá dodržet.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy