Pérez: Nemám problém odejít k lepšímu týmu

Sergio Pérez v Mexiku | foto: Sahara Force India

Sergio Pérez, který jezdí za Force Indii, doufá, že se jeho týmu bude v budoucnu dařit. Nebránil by se však ani možnosti jezdit za jiný tým.

Mexičan prohlašuje, že pokud by se mu v budoucnu otevřela možnost bojovat s jiným týmem o tituly, nemusel by zůstat nutně u Force Indie. Letos skončil Pérez v šampionátu jako devátý, a to i před svým týmovým kolegou Nicem Hülkenbergem, který je vysoce hodnocený.

Pérez je v týmu celkově velmi spokojený a nejradši by byl, kdyby vítězil právě s Force Indií. V případě, že by se mu ale naskytla lepší možnost, nebrání se odchodu.

Sergio Pérez v Abú Zabí | foto: Sahara Force India

"Je dobré dát si nějaké volno a přemýšlet a hodnotit, co jsem udělal, co bych mohl udělat lépe příští rok. Jako závodník se stále rozvíjím. Jsem stále ještě mladý, doufám, že je přede mnou ještě dlouhé kariéra. Čelím hodně důležitému roku, který mě snad postaví do lepší pozice v budoucnosti," řekl Sergio Pérez pro Motorsport.com.

"Bylo by skvělé, kdybychom se stali top týmem a bojovali o tituly a o vítězství. Potom by bylo skvělé místo, abych zůstal. Vždycky říkám, že jsem svému týmu velmi vděčný za to, co pro mě udělal. Bylo by fantastické stoupat v pozicích na startovním roštu společně, ale pokud by v budoucnu přišla jiná příležitost, taky by to nebylo špatné," zakončil 25letý jezdec.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy