Dennis: Jsem pro McLaren pořád ten správný muž

Dennis, Ron | foto: McLaren

Ron Dennis, šéf týmu McLaren, se vyjadřuje ke svému postavení a k situaci v týmu a věří v budoucí úspěch.

Zdá se, jako by hvězda McLarenu už pohasla. Přesto to byl dřív špičkový tým, což dokazuje jeho bohatá historie. Ron Dennis si však myslí, že se situace zlepší a že budoucnost přinese opět úspěchy.

K tomu, jestli má Ron Dennis pro vedení týmu dostačující kondičku, řekl: "Pokud vím, jsem velmi zdravý, starám se o sebe a neupadám do únavy. Jsem hodně motivovaný, ambice si vezmu i do hrobu. Vždycky jsem byl ambiciózní. Formule 1 se mění, ale to už není můj problém. Můj úkol je vybrat správné lidi pro jednotlivé práce. Vybrat si vedení je výzva v každém podnikání. Vždycky se to nepovede, ale od toho je to výzva."

Roadshow McLarenu v Londýně | foto: McLaren

"Bez iluzí - jsem motivovaný a soustředěný tak, jako jsem vždycky byl, abych přispěl k budoucnosti McLarenu, to je můj cíl. A mé vize musí být sdíleny," pokračoval Dennis pro autosport.com.

Dennis si myslí, že v McLarenu jsou ti správní lidé: "Za prvé je nutno říct, že odpovědnost za výkonnost a běh vozů není má. Stále ale pevně věřím, máme v týmu ty nejlepší lidi za hodně dlouhou dobu. Naši inženýři jsou také motivovaní a soustředění. A jestli věřím, že máme schopné lidi? Ano, máme. Před rokem jsem to necítil, ale to je nevyhnutelné. Týmy si nekonkurují jen motorem a autem, ale i lidmi."

"Udělali jsme hodně práce s cílem zlepšit techniku a uvidíte, jak se naše úsilí bude rozvíjet. Pokud bych měl zvážit, kdo se k našemu týmu v dalších dvou letech připojí, proti tomu, koho jsme v posledních dvou letech ztratili, pak vše mluví ve prospěch budoucnosti," zakončil Ron Dennis.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy