VIDEO: Hamilton dál ničí soupeře - tentokrát v ringu při wrestlingu

Lewis Hamilton v ringu | foto: Mercedes AMG F1 Team

Lewis Hamilton už je v Mexiku, kde si ve středu užil chvíle slávy v ringu s místními přeborníky ve wrestlingu. Podívejte se na video.

Minulou neděli získal pilot Mercedesu ve Velké ceně Spojených států v texaském Austinu třetí titul mistra světa v kariéře poté, co vyhrál dramatický deštivý závod, v němž po chybě předjel i svého týmového kolegu Nica Rosberga.

Tento víkend míří cirkus Formule 1 do Mexika na zrekonstruovaný okruh, který bude hostit 17. podnik letošní sezóny. Protože po USA nenásledovala žádná přestávka, piloti se místo do Evropy přesouvali rovnou do Mexico City.

Video: Lewis Hamilton v akci při wrestlingu v Mexiku (zdroj: Puma Motorsport)

V dějišti závodu jsou proto dříve než obvykle, a proto mají čas a prostor pro různé zajímavé aktivity či reklamní akce svých sponzorů. Na jednu takovou zavítal i Hamilton: společně s Pumou se postavil do ringu, kde v předem secvičené scénce porazil jednoho z místní borců ve wrestlingu.

To Fernando Alonso dnes například láká s McLarenem na nové silniční vozy a šťastnému fanouškovi se dostane svezení v ulicích města s dvojnásobným španělským šampionem F1.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy