Lotus bude v Singapuru propagovat "Čtvero ročních dob" + FOTO

Červené kolečko upomíná na 50. výročí nezávislosti Singapuru | foto: Lotus F1 Team

Napjatá finanční situace týmu z Enstone dokonce mohla vyústit v situaci, kdy by černozlaté vozy na startu Grand Prix Singapuru a Japonska chyběly. Toto nebezpečí je zažehnáno, ačkoliv na něm nemá podíl slavný italský skladatel, jak by se mohlo z titulku zdát.

Týmu se podařilo uzavřít jednorázovou dohodu s luxusním hotelem Four Seasons a společností Hotel Properties Limited (HPL) Hotels & Resorts. Na bocích obou vozů se tak ocitne nápis s emblémem Four Seasons doplněný červeným kolečkem s nápisem 50SG, odkazujícím na padesátileté výročí nezávislosti Singapuru.

"Jsme rádi, že se nám toto partnerství s Four Seasons a HPL Hotels & Resorts podařilo zrealizovat. Už jenom proto, že bychom o tuto každoroční velkolepou akci nechtěli přijít," uvedl šéf týmu Federico Gastaldi. "Musíme si neopakovatelnou atmosféru ve městě i úžasné fanoušky pochvalovat, a velice nás těší, že jsme tímto způsobem mohli přispět k jubilejní oslavě nezávislosti země."

Lotus ve zbarvení pro Singapur se sponzorem "Four Seasons" | foto: Lotus F1 Team

S ohledem na zachování časových zvyklostí z evropského kontinentu považují účastníci Grand Prix Singapuru ubytování ve zdejších hotelích za mnohem důležitější než ve kterékoli jiné Grand Prix. V tomto směru může mít Lotus sice nepatrnou, ale přesto určitou výhodu nejvyšší péče a pozornosti.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy