Po Bottasovi se o svém angažmá vyjádřil i Pérez

Pérez o dalším prodloužení smlouvy o rok nepochybuje | foto: Sahara Force India

Jsou zprávy, které působí jako exploze v muničním skladu, nikdo je nečeká a hovoří se o nich jako o blesku z čistého nebe. Oznámení, které jen pár desítek minut po Bottasovi učinil Sergio Pérez ovšem takového charakteru rozhodně není.

Když oznámila stáj Force India začátkem tohoto týdne podpis kontraktu s Nico Hülkenbergem na další dvě sezóny, jeho nynější týmový kolega Sergio Pérez přijat rozhodnutí s nadšením: "Pro tým je to skvělá zpráva. Nico je vynikající pilot a já doufám, že brzy budu moci sdělit to samé. Společně s mojí skupinou sponzorů se budeme snažit, aby bylo vše jasné, nacházíme se v bodě, kdy by k oznámení o nové smlouvě mělo dojít velmi brzy, předpokládám, že před dalším závodem."

Na otázku, zda Pérez uvažoval o změně týmu nebo si hledal jiné angažmá Mexičan striktně reagoval: "Ne. Mám smlouvu tady a mojí prioritou je také v tomto týmu zůstat."

Sergio Pérez přišel do Force India v roce 2014 od McLarenu, kde se mu nepodařilo naplnit očekávání a navázat na výsledky, které rok předtím dosahoval u Sauberu (tři pódiová umístění). "O některých věcech se ještě dohadujeme, ale spíš to jsou detaily. Podle mého názoru je tým na vzestupu a budu opravdu šťastný, že tady zůstanu." Dá se předpokládat, že k definitivnímu stvrzení kontraktu dojde ještě před závodem v Singapuru.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy