Massa by rád měl v týmu nadále Bottase

Massa jednoznačně volí jako ideálního parťáka Bottase | foto: Williams F1 Team

U Williamsu zatím nepadlo definitivní rozhodnutí o kontraktu s Valtteri Bottasem, ale stále více lidí je přesvědčeno, že jde jen o jistou formalitu. V současné době se má licitovat o délce nového kontraktu a výši honoráře.

Že v týmu Bottas s velkou pravděpodobností zůstane předpokládá i jeho současný týmový kolega Felipe Massa. Brazilce nijak nepřekvapilo rozhodnutí Ferrari prodloužit kontrakt s Räikkönenem. "Udělali jen to, čím si dle mého názoru byli už předtím jistí: že Kimi pro ně odvede tu nejlepší práci. Těch několik měsíců se jen ujišťovali, že pro ně bude nejlepší volbou, a já osobně mu to angažmá přeju."

Ohledně situace u Williamsu se vicemistr světa 2008 vyjádřil následovně: "Pro tým by bylo dobré, abychom s Valtterim spolupracovali i další rok. Teď čekáme, jestli k tomu dojde, ale já pevně věřím, že se to stane," prohlásil Felipe s tím, že spolupráce s Bottasem byla bezproblémová, proto vidí jako ideální krok její prodloužení.

"Mám za to, že Valtteri je výborný pilot, prokázal své schopnosti a jak cenný může pro tým být. Takže nevidím jediný důvod, proč ho nechat jít někam jinam," pokračuje Massa. Dodal, že Räikkönenův kontrakt vlastně Bottasovi nedává na vybranou. Dva špičkové týmy už mají smluvně zajištěny obě místa, takže Valtteri jen potřebuje doladit některé detaily kontraktu s Williamsem.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy