Hülkenberga vývoj situace u Ferrari nepřekvapil

Hülkenberg tvrdí, že pro příští rok má z čeho vybírat | foto: Sahara Force India

Ačkoliv se v jedné chvíli vážně mluvilo o možnosti, že by Nico Hülkenberg vystřídal v kokpitu Ferrari Kimi Räikkönena, Němec nebyl podobnými zprávami vyveden nijak z míry, protože Finovo setrvání u Ferrari předpokládal.

Sedmadvacetiletý Němec by sice rád jednou Ferrari pilotoval, ale rozhodně není z vývoje situace nijak zklamán: "Nová smlouva Räikkönena s Ferrari mě nijak nezaskočila, tušil jsem, že to tak dopadne. A když něco očekáváte, tak vás to těžko může zklamat."

Nico rovněž prohlásil, že ohledně výhledu do další sezóny a závodění v dobrém voze neztrácí optimismus. "U Ferrari už je obsazeno, ale pořád ještě existuje několik zajímavých možností. Jsem přesvědčen, že všechno dopadne podle mých představ a uvidíte mě v kvalitním voze."

Hülkenbergovo jméno je v poslední době často spojováno s nováčkem ve startovním poli, stájí Haas F1 Team. Nico zásadně možný přestup nepopřel, ale nechce učinit unáhlený krok a neprojít si i další možnosti. "Je důležité, jaké nabídky vám kdo učiní. Zatím je ještě pořád čas. Jednat mohu s kýmkoliv, popřemýšlet o podmínkách, vyslovit své požadavky a ve správný čas udělat to nejlepší rozhodutí. Zatím v této oblasti podnikám spíše nenápadné kroky, ale připraven jsem na všechno."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy