Hamiltona kvůli nevhodnému oblečení nepustili na finále Wimbledonu

Hamilton, Lewis | foto: Daimler AG

Lewis Hamilton porušil zásady oblékání při návštěvě finále tenisového Wimbledonu mezi Novakem Djokovičem a Rogerem Federerem, proto jej pořadatelé nepustili na tribunu.

Podle britského tisku se dvojnásobným mistr světa nemohl dostat do slavného královského boxu, který okupovali herci Benedict Cumberbatch, Bradley Cooper a Hugh Grant, i když k tomu dostal prestižní pozvánku.

Mluvčí Hamiltona událost komentoval slovy: "Kvůli nešťastnému nepochopení týkajícího se zásad oblékání na Wimbledonu, Lewis s velkým zklamáním přišel o mužské finále."

Návštěvníci této vrcholné britské sportovní události musí dodržovat vysoké standardy: na sobě musí mít sako, vázanku a vhodné boty. Z fotek, které však Hamilton těsně před tím společně s exkluzivní pozvánkou zveřejnil na Instagramu, vyplývá, že mu minimálně jedna z těchto tří položek scházela.

Mluvčí Wimbledonu potvrdil, že Hamilton dorazil s nevhodným oblečením: "Kdyby přišel bez saka, kravaty či bez bot, pak by měl dvě volby: odejít nebo si sehnat dodatečné věci."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy