McLaren s Hondou filmují v Silverstone + video

McLaren MP4-30 | foto: Honda Racing F1

McLaren s Hondou využívá čtvrteční den k filmování na tradičním okruhu v Silverstone, kde se o víkendu jela Velká cena Británie. Za volant usedl Kevin Magnussen a my vám z jízd přinášíme přinášíme několik fotografií včetně videa.

Britský tým se svým japonským dodavatelem pohonných jednotek tak využívají možnosti pravidel - podle nich mohou během roku dva dny věnovat propagačním účelům na dráze.

Nesmí přitom ale ujet více než 100 km a veškeré jízdy se mohou uskutečnit pouze na zvláštních (nezávodních) pneumatikách Pirelli určených pouze pro tento účel. Navíc svůj záměr musí oznámit minimálně 72 hodin předem Mezinárodní automobilové federaci, která na místo vyšle svého pozorovatele.

Auto je v konfiguraci s novým aerodynamickým balíkem s krátkým nosem, užívá si ho Kevin Magnussen, jenž při tom používá přilby Fernanda Alonsa i Jensona Buttona.

McLaren před výjezdem na dráhu oznámil: "Jsme zpět na domácí půdě kvůli filmování s MP4-30 v Silverstone. Počasí je pro to perfektní," což dokládá snímkem motorhomu s modrou oblohou.

Video z filmovacího dne McLarenu (zdroj: McLaren)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy