Malajské skóre zatím pro Buttona

Zdá se, že ve Williamsu řevnivost mezi jezdci pominula, ale u týmu BAR Honda zřejmě ještě vrcholu nedosáhla. Nicméně je tu závod a cílem obou pilotů jsou body. Přesto všichni netrpělivě očekávají výsledky interního měření sil.

Pokud se šéfovi týmu Davidu Richardsovi podaří přetavit rivalitu mezi jezdci v úspěšné výsledky, bude jistě svými nadřízenými velmi ceněn. Zatím oba piloti nastoupený krok z Melbourne nepotvrdili, oba vozy se potýkaly s výraznou přetáčivostí. Jenson zajel 9. nejlepší čas, ale Jacques udělal v posledním sektoru chybu a skončil až na 15. místě. Takže prozatím je skóre 1:0 pro britského pilota.

Villeneuve přiznal, že měl dnes problémy již od rána. Nejprve nepracoval dobře diferenciál, a tak nebylo jisté, jak je na tom s vyvážením vozu. Pro kvalifikaci upravili nastavení a vyměnili brzdy, takže letmé kolo bylo velkou neznámou. „Vůz byl poměrně rychlý, i když ne tak, jako v Melbourne. Velmi jsem se snažil, ale chyboval jsem v posledních dvou zatáčkách a zaplatil za to pomalým časem,“ řekl ke svému dnešnímu výkonu Kanaďan.

Button byl s výkonem naopak poměrně spokojený. „Vzhledem k tomu, jaký vůz dnes byl, opravdu si nemyslím, že by to byl špatný čas,“ prohlásil a dále dodal, že je optimistický, neboť je co zlepšovat a slíbil, že se zítra dočkáme posunu vzhůru.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy