Sázkové kanceláře jsou opatrné, přesto…

I když sázkové kanceláře díky překvapivému neúspěchu Michaela Schumachera v Melbourne příliš nevydělaly, nemusí dojít k dramatickým změnám kursů, jejichž důsledkem by bylo například zvýšení výhry v případě vítězství mistra světa.

Alespoň to naznačila jedna z největších sázkových společností BetHiLo, která v Melbourne neuspěla. Po prvním závodě totiž všichni sázkaři očekávají s napětím výsledek GP Malajsie, který by mohl dát poněkud větší obraz o skutečném rozložení sil, a který je pro ně životně důležitý.

Mluvčí společnosti BetHiLo Kevin Livermore prohlásil, že je s předpovědí pro nedělní výsledek velmi opatrný. „To, že Michael v Melbourne nezvítězil pro nás bylo špatné, ale přesto snížíme jeho kurs pro Malajsii. To znamená, že nepředpokládáme, že by Ferrari mělo tak špatné pneumatiky dlouhou dobu,“ řekl.

Dále připustil, že očekávali problémy týmu Williams s aerodynamikou, které však Montoya jednoznačně vyvrátil svým vedením a navíc by měly dlouhé rovinky okruhu Sepang vyhovovat silnému motoru BMW. „Pokud se bude ve vedení střídat tolik pilotů, jako před dvěma týdny, bude to zajímavé pro diváky, ale rozhodně ne pro nás,“ dodal závěrem Livermore.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy