Celoroční soutěž s velkým finále na www.f1-news.cz

Vážení a milí čtenáři našich webových stránek. Druhé kolo naší sezonní soutěže FedEx F1-NEWS.CZ Grand Prix 2003, kterou pro vás připravila naše redakce ve spolupráci se společností Inspecta, a.s., zastupující v ČR nadnárodní koncern FedEx, je odstartováno.

Pokud jste se 1. kola naší soutěže z jakéhokoliv důvodu nezúčastnili, nevěšte hlavu! Kol je celkem 16, tedy dalších 15 je jich ještě před vámi a s nimi i velmi zajímavé ceny. Ty jsou vždy pro každé kolo stejné a obdrží je šest z vás. Stačí zaslat mailem na uvedenou adresu správné odpovědi na tři soutěžní otázky a aby jste se vyhnuli vyřazení ze soutěže, nezapomeňte si podrobně prostudovat krátká a jednoduchá soutěžní pravidla.

Na závěr roku pak proběhne velké finále, ve kterém budou rozděleny 3 vstupenky na některou z evropských Grand Prix F1 roku 2004.

Vstup do soutěže je možný přes odkaz „Soutěže“ v menu F1 nebo přímo přes její banner na titulní stránce se zprávami ze světa Formule 1.

Společnost Inspcta, a.s. a redakce www.f1-news.cz Vám přeje především hodně zábavy, jen správné odpovědi a samozřejmě potřebnou dávku štěstí při losování o zajímavé věcné ceny 2. kola soutěže FedEx F1-NEWS.CZ Grand Prix 2003.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy