Nahradí v závěru sezony Villeneuve Trulliho?

Server grandprix.com přinesl nečekanou zprávu. Podle jeho informací by měla být dohoda zveřejněna zítra.

Renault v poslední době nemá výsledky, které jsou od něj očekávány. Zatímco BAR mocně finišuje, tým z Enstone prohospodařil velmi solidní náskok a včera i druhé místo v Poháru konstruktérů.

Od okamžiku, kdy se nepohodl Jarno Trulli se šéfem stáje Flavio Briatorem o pokračování manažerské smlouvy, nezískal pro stáj ani bod, což je již 5 závodů, tedy ve třetině z odjetých Grand Prix.

Briatoreho volba Villeneuva by mohla být oboustranně výhodná. Villeneuve je motivovaný jako nikdy předtím, touží porážet BAR a Renault k tomu má dostačující techniku. A byl by levnou variantou, neboť by bral peníze podle získaných bodů.

Další možností je údajně předčasný odchod Fisichelly od Sauberu, ale Peter Sauber řekl jasné ne, neboť Ital táhne letošní tým s velmi dobrými umístěními.

„Nemyslím si, že by chtěl Renault utratit tolik peněz, kolik bychom chtěli. Flavio si ustlal a teď mu nezbývá, než tak ležet.“

Na stranu druhou by si mohl Sauber Villeneuva vyzkoušet ještě předtím, než by s ním podepsal kontrakt na závodního jezdce, o čemž se spekuluje již delší dobu...


Foto: Archiv

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy