Sauber spokojen se zvolenou strategií

Výkony týmu Sauber ve 2. kvalifikaci jsou nesporně překvapením a potvrdily výrazné zrychlení obou jezdců proti včerejšímu dni. Frentzen však varuje. Zda je strategie dobrá či ne ukáže s definitivní platností až zítřejší závod.

Německý pilot Heinz Harald Frentzen bude startovat ze 4. pozice, jeho mladší kolega Nick Heidfeld pak po drobné chybě z pozice 7.

Frentzen byl velmi spokojený s jeho výsledkem. „Vůz byl dnes lépe vyvážený a jsem velmi spokojený. Nevyšla mi úplně druhá zatáčka, ale všude jinde byl vůz velmi dobrý. Jak dobré to ale nakonec bylo nebudu vědět až do doby skončení závodu,“ varoval z přílišného optimismu sám pilot.

Kolega Heidfeld byl také spokojený, ač mírně zklamaný. „Tlačil jsem na vůz maximálně, až za limit. Bylo to dobré kolo i když ne dokonalé. Jsem relativně spokojen, když vezmu v úvahu, kolik jsme v průběhu víkendu ztráceli,“ prohlásil Němec. Dále dodal, že s vyvážením vozu byl spokojen a že z monopostu C22 dostal co mohl.

Šéf týmu Peter Sauber byl s výkony obou svých pilotů velmi spokojen. Těší se, že nová pravidla zajistí vzrušující závod a je na základě dnešního výsledku přesvědčen, že týmem zvolená strategie je tou správnou.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy