Jordan by uvítal proměnlivé počasí

Glock, Timo | foto: Jordan Grand Prix

Nick Heidfeld a Giorgio Pantano se do zítřejšího závodu v Magny-Cours kvalifikovali na 17. a 18. pozici.

Celý víkend je pro britský tým složitý, přesto Jordany dokázaly nalézt vhodné nastavení a jistá vylepšení. Pantano udělal v kvalifikaci chybu, která ho stála několik desetin.

"Po včerejších problémech jsme dokázali vůz vylepšit a vyvážit na sucho i na mokro," hovoří Nick Heidfeld. "Chování auta se mezi oběma kvalifikacemi změnilo více než jsme očekávali. Celkově se zlepšilo, ale několik změn nefungovalo tak, jak jsme si mysleli. Ale stejně si myslím, že kolo bylo docela dobré."

Giorgio Pantano nadšením po kvalifikaci nezářil: "Jsem zklamaný kvůli chybě, kterou jsem udělal ve druhé zatáčce. Pořád jsem se snažil jet co nejrychleji, abych si alespoň o pár míst polepšil. V minulosti se mi tu vždy dařilo a cítím se na této trati dobře. Auto se také postupně zlepšuje během celého víkendu, tak se nechme překvapit, co se bude dít zítra."

James Robinson, vedoucí inženýr Jordanu: "Auto jsme od začátku testů zlepšili, přestože jsme nemohli odjezdit tolik co obvykle kvůli proměnlivému počasí. Oba piloti jsou celkem spokojeni s vyvážením a uvidíme, jak se bude vyvíjet závod. Zdá se, že počasí se bude nadále měnit, snad nám to bude vyhovovat při naší strategii."

Foto: Jordan Grand Prix

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy