Jaguar chce dojet na bodech

Klien, Christian | foto: Jaguar Racing

Po včerejších přeháňkách se dnes na suché trati Jaguaru dařilo a vyhlídky týmu do zítřejšího závodu jsou dobré.

Mark Webber opět porazil týmového kolegu a kvalifikoval se 12.: "Dnes se nám dařilo a s naším pokrokem jsme spokojeni. Pracovali jsme dnes ráno pilně a snažili se dokončit co největší počet kol. Pneumatiky jsme vybrali až v poledne. Auto bylo dobře vyvážené a dostal jsem z něj úplně vše. Grip byl dobrý a naše výkony jsou povzbudivé. V posledním sektoru jsem se snažil jet na hraně a asi jsem trochu ztratil, ale celkově jsem spokojen se svojí startovní pozicí. Vzhledem k naší strategii se na závod velice těším."

Christian Klien zajel zatím jednu ze svých nejlepších kvalifikaci: "Tady v Magny-Cours si to opravdu užívám. Trať je zábavná a tým mi připravil vynikající auto. Vyvážení je perfektní a pokrokem, kterého jsme zde dosáhli, jsem velmi motivován. "

Dr. Mark Gillan: "V trénincích jsme měli ráno hodně práce, kromě přípravy monopostů jsme testovali pneumatiky, abychom si mohli vybrat. S Markem a Christianem jsme dokončili přes 400 km a nemáme žádné problémy se spolehlivostí. Trať nám vyhovuje a daří se nám auta vyvážit. Christian se postupně zlepšuje a z jeho 13. místa na startu hned za Markem mám radost. Mark byl velmi soustředěný, jako vždy. Naše strategie by měla oběma pilotům umožnit v zítřejším závodě bodovat."

Foto: Jaguar Racing

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy