Po závodě se bude v Barceloně pokračovat dvoudenním testováním. Kdo nastoupí?

Pirelli | foto: Pirelli

V úterý začíná v Barceloně za absence Manoru první z letošních dvoudenních testů uprostřed sezóny. Kteří závodní piloti nastoupí a které týmy dají šanci nováčkům?

Za volant McLarenu se po své "děsivé" jízdě s monopostem MP4-30 poháněným Hondou posadí ve středu opět Button, ve úterý se sveze Oliver Turvey, jenž v současnosti závodí v japonské sérii Super GT za tým Dome Honda.

Týmy dají jeden den příležitost závodnímu jezdci a jeden den nováčkovi - výjimkou je Force India, která využije služeb testovacího pilota Mercedesu Pascala Wehrleina a debutanta Nicka Yellolyho, a Ferrari, jež dá šanci Raffaelovi Marciellovi (ve čtvrtek pak bude testovat se Sauberrem) a Estebanu Gutiérrezovi.

Kromě nich se představí také Jolyon Palmer u Lotusu, Pierre Gasly v úterý u Toro Rosso a ve středu u Red Bullu či Alex Lynn s Williamsem. Z letošních závodních pilotů se svezou ještě Marcus Ericsson (Sauber), Daniil Kvjat (Red Bull), Pastor Maldonado (Lotus), Felipe Massa (Williams) a vítěz Velké ceny Španělska Nico Rosberg (Mercedes).


Soupiska pro 1. sezónní test v Barceloně

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy