Ricciardo se zlobí: Nemůžeme si dovolit být za Toro Rosso

Ricciardo, Daniel | foto: Infiniti

Daniel Ricciardo přiznává, že výkony jejich sesterského týmu Toro Rosso dokazují, že motor Renault není jediným problémem Red Bullu. Podle něj je nepřijatelné, aby byl jejich sesterský tým před nimi.

Toro Rosso během víkendu v Barceloně předvádělo slibné výkony a svou formu prokázali také v kvalifikaci, kde mladíčci Sainz a Verstappen obsadili páté a šesté místo.

Jejich "větší bráška" a mistrovský tým Red Bull se zatím trápil se spolehlivostí i rychlostí a na roštu jim patří osmé a desáté místo. Daniel Ricciardo tuto situaci označil na nepřijatelnou. Ačkoliv se stále snažil udržet svůj úsměv, ze situace radost nemá. 

"Klobouk dolů, samozřejmě, ale musíme být před nimi. Jsme více než půl sekundy pozadu, takže to není jen kvůli motoru, proč se trápíme. Abych pravdu řekl, myslel jsem si, že to jde dobře až do Q3," uvedl Australan.

"Vypořádali jsme se s omezeným časem na trati dobře, v Q3 to vypadalo docela slibně, a potom jsem ve svém nejsilnějším třetím sektoru ztratil přilnavost a měl jsem problém v desáté zatáčce, kde mi ujela zadní část vozu. Potom se to nabalilo a čas, který jsem najel, byl ztracen a teď pro to není vysvětlení," okomentoval situaci.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 8 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy