Manažer Alonsa: V Malajsii už na startu chybět nebude“

Alonso, Fernando | foto: Honda Racing F1

Dobré zprávy pro fanoušky prozradil manažer Fernanda Alonsa Luis García Abad, když se vydal na návštěvu do muzea. Potvrdil, že Španěl by v příštím závodě již měl usednout do závodní sedačky a započít svůj hon za titulem.

Do příštího závodního víkendu v malajsijském Sepangu zbývá již necelý týden. Fernando Alonso má jen několik dní na úplné zotavení před tím, než znovu usedne do závodní sedačky. Že se tak doopravdy stane, prozradil jezdcův osobní manažer. 

Upřímně, Fernando Alonso ani o moc déle zahálet nemůže. Sezóna je sice dlouhá, ale na jejím konci se počítá každý, z počátku třeba i zanedbatelný bod. Jistě ani sám dále v závodním kalendáři chybět nechce – absence v australské GP byla první od jeho nástupu do F1. Nic takového nechtějí ani fanoušci, ať už ti, kteří si na závod několik měsíců dopředu nakoupili vstupenky, nebo miliony dalších z celého světa u televizních obrazovek.

„Fernando bude v Malajsii závodit, to je jisté,“ potvrdil stručně Alonsův manažer Abad pro El Comercio.

Fernando Alonso si na svůj první závod kvůli zranění z předsezónních testů musel na svůj první závod sezóny počkat o dva týdny déle než ostatní.

Přes jednoznačné tvrzení bude mít ale poslední slovo zdravotní služba FIA, která by měla Abadova slova potvrdit. Alonso ale už na nic nečeká a připravuje se na nadcházející závod na závodním simulátoru ve Wokingu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 6 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy