Video: "Jsem v pořádku, doktoři mi doporučili pár dní počkat" zdraví s úsměvem Alonso

Alonso, Fernando | foto: McLaren

Fernando Alonso dnes zveřejnil video, v němž zdraví své fanoušky a uklidňuje, že je zcela v pořádku.

Španěl minulou neděli při testech v Barceloně tvrdě havaroval. Jeho McLaren se sice nezdál být moc poškozený, ale kvůli podélnému nárazu do zdi na vnitřní straně zatáčky č. 3 se veškerá energie přenesla do kokpitu, protože ji nemělo co pohltit, jako při kolmém nárazu či nárazu pod určitým úhlem.

McLaren vyloučil selhání zavěšení či aerodynamiky, nehodu přičítá na vrub silného nárazového větru a výjezdu na umělou trávu, která lemuje vnější stranu zatáčky, kde došlo ke ztrátě trakce. Ron Dennis včera uvedl, že jeho pilot bude do Melbourne zcela fit.

"Ahoj všichni, jak můžete vidět, tak jsem naprosto v pořádku. Rád bych byl tento týden na testech v Barceloně, ale doktoři mi doporučili, abych pár dní počkal. Tento týden si odpočinu a budu vás příští týden informovat o mém pokroku. Uvidíme se brzy na dráze, díky za podporu," říká Alonso v civilním oblečení ve svém videu.

S McLarenem tento týden v Barceloně jezdí Jenson Button, zítra by se měl místo zraněného španělského jezdce posadit za volant rezervní pilot Kevin Magnussen. Tým včera prožil katastrofální den, když ujel jen 7 kol, dnes se mu ale vede mnohem lépe. Za dopoledne již urazil 44 kol, živé zpravodajství z Barcelony můžete sledovat zde.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy