Mercedes má problém - Rosberg i Hamilton mají zdravotní potíže

Rosberg, Nico | foto: Daimler AG

Mercedes má zřejmě opět nejrychlejší auto, ale aktuálně nemá k dispozici žádného jezdce. Hamilton má horečku, Rosberg zánět nervu. Ve čtvrtek odpoledne tým situaci vyřešil povoláním testovacího pilota týmu - Pascala Wehrleina.

Mercedes opět šlape jako hodinky. Jejich jezdci však ne. Ze tří jezdců Mercedesu je zdravý jenom jeden. Lewis Hamilton musel po 11 kolech vystoupit z vozu - Brit měl ráno horečku 38 °C. Po pomalých instalačních kolech byl konec. Mistr světa se necítil dobře a odjel zpět do hotelu. Jeho místo převzal Pascal Wehrlein, který původne jezdil s Force India.

Je ale možné, že tým bude Lewise již zítra znovu potřebovat, protože jeho kolega, Nico Rosberg, má problémy se šíjí. Za nimi stojí zánět nervu. Ty se objevily už po Jerezu. Lékaři tehdy jezdci radili, aby zánět plně vyléčil, jinak by se mohl opakovat. Je tedy možné, že testy v Barceloně mu zakázali lékaři.

Pokud by opravdu Rosberg nebyl schopný nastoupit po zbytek testů v Barceloně a ani Hamilton se do zítřka nevyležel, tak by mohl mít Mercedes problém. Wehrlein je poměrně nezkušený na to, aby zvládl projít všechny programy, které má tým v plánu. 


Oba jezdci Mercedesu stonají (foto: Daimler AG)

Jeden z členů týmu na toto téma zavtípkoval: "Řekněte Laudovi, ten si nechá dovést helmu a může vyjet." Je vidět, že Mercedes špatná nálada neopouští.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy