Force India: "Hülkenberg a Pérez tento týden budou testovat." Dá šanci i Wehrleinovi?

Force India | foto: Sahara Force India

Force India přesný rozvrh toho, který pilot bude kdy testovat, teprve dokončuje. Za volantem se podle ní určitě ukážou oba závodní piloti - Nico Hülkenberg i Sergio Pérez. O Pascalovi Wehrleinovi zatím nepadla zmínka.

Na Internetu se objevily spekulace, že by v Barceloně s Force Indií kvůli dluhům Mercedesu za motory mohl testovat rezervní pilot Stříbrných šípů - Pascal Wehrlein. Tým dnes uvedl, že svou jezdeckou sestavu pro tento týden teprve dokončuje, vyloučil ale, že by se ve Španělsku nesvezli oba závodní jezdci.

"Zatím náš rozpis jezdců pro Barcelonu není finalizován. Nico i Sergio budou tento týden v akci," uvádí mluvčí týmu pro motorsport.com. Určitě tedy nedojde k tomu, že by po všechny dny testovali jen testovací jezdci či pouze Wehrlein, byť možnost jeho nasazení nevyloučil.

Indický tým předchozí testování v Jerezu vynechal, tento týden do Barcelony zamíří s loňským autem, protože přípravy nového monopostu VJM08 nabraly zpoždění. Přes spekulace o finančních potížích Force Indii tvrdí, že v Austrálii bude k prvnímu závodu s novým vozem určitě připravena.


Force India potvrzuje, že Nico Hülkenberg a Sergio Pérez tento týden
v Barceloně budou testovat (foto: Sahara Force India)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy