Frentzen připraven na novou sezonu 2003

Heinz Harald Frentzen horlivě očekává start nové sezony 2003. Německé „eso“ se těší na návrat do týmu Sauber, kde měl možnost v roce 1994 debutovat v mistrovství světa s vozem Sauber Mercedes. Jistě si vzpomínáte na reklamu bahamského Čecha Koženého a Harwardských fondů na přední přítlačné ploše vozu.

Sauber, který měl možnost vynést tuto již dneska zkušenou hvězdu Grand Prix, je rád, že bude moci využít jeho velmi cenných zkušeností, které pevně věří, že dovedení tým k bodům. Sauber se rozhodl pro úplně jinou volbu, než tomu bylo doposud. Dříve vždy volil novou krev, mladého jezdce, který po jedné nebo dvou sezonach odešel do týmu, který mu umožnil stát se hvězdou. Vzpomeňme například Kimiho Raikkonena.

Návrat domů, tak se dá nazvat Frentznův comeback. Tým Sauber se za devět let hodně změnil, tvrdí Frentzen. Je v něm mnoho nových tváří, jediné, co se nezměnilo je to, že se tým neustále pokouší dostat mezi nejlepší týmy.

Nová C22 má velké naděje na to, aby s Frentzenem a Heidfeldem sáhla na ty nejvyšší ocenění. Frentzen byl velmi nadšen novým Sauberem a moc se těší na svoji 142 Grand Prix a věří, že se mu podaří rozšířit zatím svých 161 bodů.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy