Sato odpoledne nejrychlejším

Sato, Takuma | foto: Lucky Strike B.A.R Honda

Takuma Sato byl v odpoledním 2. tréninku nejrychlejším, ale na ranní Schumacherův čas nestačil.

Pilot BAR Honda znovu překvapil a překonal svého týmového kolegu Jensona Buttona, jemuž patřil až 8. čas. Druhý nejrychlejší byl na okruhu v kanadském Montrealu Fernando Alonso a třetí Michael Schumacher.

Šestinásobný šampion měl však dnes problémy. Říká se, že když udělá Michael Schumacher chybu, pak jde o velkou ránu. Dnes tomu tak ale nebylo. Pilot Ferrari se sice chyby dopustil, odřel však pouze o betonovou zídku kolo a s defektem pneumatiky zamířil k mechanikům.

V odpoledním tréninku zrychlili oba jezdci McLarenu. Kimi Raikkonen dosáhl 4. a David Coulthard 9. času. Naopak se propadly Williamsy. Ralf Schumacher figuruje na 14. a Juan Pablo Montoya až na 20. místě.

Do Top10 se probojovali překvapivě i Cristiano da Matta a Giancarlo Fisichella. Zajímavý výkon podal Gianmaria Bruni s Minardi, když byl jen o 3 desetiny pomalejší než Webber s Jaguarem a byl druhým nejrychlejším pilotem s motorem Ford.

Kromě Schumachera chyboval i testman Anthony Davidson, který zajel nejrychlejší první mezičas. Bohužel však snahu přehnal a po smyku zadní části vozu BAR skončil v pneumatikové bariéře.

Ani odpoledne se v kokpitu Jordanu neobjevil Giorgio Pantano a v zákulisí se proslýchá, že Ital již v týmu Eddieho Jordana startovat nebude.


Foto: BAR Honda

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy