Toro Rosso se Sainzem i Verstappenem ve středu v Misanu absolvovalo první výjezd

Kvjat, Daniil | foto: Scuderia Toro Rosso

Oficiální prezentace nového monopostu stáje Toro Rosso proběhne ve španělském Jerezu. Nicméně závodní jezdci týmu, Max Verstappen a Carlos Sainz, odjeli první kilometry s novým vozem již ve středu v Itálii.

Toro Rosso chystá prezentaci svého vozu pro veřejnost na Circuito de Jerez den před začátkem oficiálních testů. První kilometry má však Toro Rosso STR10 za sebou.

Prvotní roll-out monopostu druhého týmu Red Bullu proběhl v Itálii nedaleko základny týmu, která je ve Faenze, na okruhu Misano World Circuit Marco Simoncelli. Tým dal příležitost vyzkoušet si vůz během prvních kilometrů oběma svým jezdcům - Maxu Verstappenovi i Carlosu Sainzovi.

Letošní jezdecká sestava u některých vzbuzuje pochybnosti, nicméně nedá se jí upřít zajímavost. Vždyť synovi bývalého pilota F1, Jose Verstappena, je teprve 17 let a synovi dvojnásobného mistra světa WRC, Carlose Sainze, je 20 let. 

To představuje například ve srovnání s McLarenem a jeho jezdecku dvojicí velký věkový rozdíl. Stáj posléze ukázala na internetu video z okruhu, na kterém však samozřejmě prakticky nic není vidět.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy