Wolff na rozdíl od Rosberga s Vettelem a Ferrari počítá

Wolff, Toto | foto: Mercedes AMG F1 Team

Šéf Mercedesu, Toto Wolff, hovoří o velké konkurenci, kterou letos v F1 očekává. Tu podle něj bude tvořit především tým Red Bullu a Williamsu. Ale na rozdíl od svého jezdce, Nica Rosberga, nechce odepisovat ani Ferrari.

"Vycházím z toho, že Vettel již do Ferrari přinesl svěží vítr. Když získáte čtyřnásobného mistra světa, který je vysoce motivovaný, tak se to zcela jistě projeví i na zaměstnancích. To je zcela jistě faktor, který povede k pozvednutí týmu," říká Toto Wolff.

To jeho pilot, Nico Rosberg, s Ferrari letos nepočítá. Wolff má za to, že má Mercedes v Nico Rosbergovi a Lewisi Hamiltonovi tu nejsilnější jezdeckou sestavu ze startovního pole F1. Vettel, jak Rakušan zdůrazňuje, "bude Red Bullu chybět.

S Red Bull Racing získal neuvěřitelné množství zkušeností, dobře zná struktury a jako jezdec je pro mě - i přes všechny pesimistické výroky z loňské sezony - jedním z nejlepších."


Vettel na trati ve Fioranu vloni po konci sezony (foto: Scuderia Ferrari)

"Ricciardo vloni ukázal, že dokáže zajet silné výkony. Kvjat je velkým talentem. I tak je ale třeba dát této jezdecké dvojici více času." Avšak Ricciardo vloni například žádný čas na 'aklimatizaci' nepotřeboval, když dojel na stupních vítězů hned v Austrálii.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy