Fisichella stále doufá

Giancarlo Fisichella je mnohými odborníky považován ze jednoho z nejlepších, ale zároveň nejnedoceněnějšího pilota současné Formule 1. Ital, který umí dělat výsledky i s vozem, od kterého by to nikdo nečekal, doufá i nadále v rudý monopost.

Giancarlo Fisichella prošel těžkým obdobím u Benettonu až k jeho přerodu v tovární tým Renault. Když konečně francouzský tým nabídl konkurenční monopost, byl Fisico propuštěn a nahrazen chráněncem šéfa týmu Flavia Briatoreho. Došlo tedy k výměně pilotů Fisichelly a Trulliho mezi týmy Renault a Jordan. Loňská sezona zastihla tým Jordan ve velké krizi, přesto získal třikrát po sobě 5. místa a jedno šesté, jediné body týmu a opět zastínil týmového kolegu, jak už je u Fisichelly zvykem.

Nedávno prohlásil, že by velmi rád v roce 2004 jezdil pro tým Ferrari, ale angažování velmi nadějného a rychlého Felipe Massy mu může toto přání ještě více oddálit. „Přijali ho jako zkušebního pilota, uvidíme, zda zůstane jako pilot. Stále doufám, chtěl bych jezdit pro Ferrari, neboť jsou nejlepším týmem, mají velkou historii nejrychlejší vůz,“ prohlásil opět Fisichella.

K angažmá v týmu Jordan konstatoval, že tým prochází ekonomickými problémy, přesto se bude snažit o co nejlepší výkony, stejně jako vždy. Přiznal však, že by rád směřoval své kroky do sezony 2004 k velkému týmu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy