Panis chce v Kanadě body

Panis, Olivier | foto: Panasonic Toyota Racing

Blíží se polovina sezóny a v kalendáři je na řadě další dvojice závodů s pouze týdenní pauzou.

Tým Panasonic Toyota Racing letos poprvé bodoval v Monte Carlu, poté přišlo zklamání na Nürburgringu. V obou amerických závodech očekává kolínský tým úspěch a posun týmu kupředu díky umístění na bodovaných pozicích.

Olivier Panis jezdí do Montrealu rád, přestože nemá na tento okruh nejlepší vzpomínky - v roce 1996 si zde při hrůzostrašné nehodě zlomil obě nohy a závod byl zastaven. V posledních letech se mu zde však daří.

"Montreal mám skutečně pořád rád. Je to díky zdejší atmosféře jeden z mých oblíbených závodních víkendů," hovoří francouzský pilot. "Lidé jsou zde skvělí, a protože všíchni zůstávají ve městě, mohou si to tu pořádně užít. Je to také jeden z mála závodů, před kterými mohu tři čtyři dny odpočívat. Líbí se mi tady. I trať Gillese Villeneuva mám rád a několikrát jsem tu zajel výborný výsledek."

"Loni jsem tu získal první body sezóny a celkově zde byl náš tým silný, dobře jsme se připravili. Minulý týden v Monze jsme pracovali především na přípravách pro Kanadu a USA a pokusíme se co nejvíce bodovat."

Foto: Panasonic Toyota

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy