Hamilton si s Rosbergem Monako vyříkal. A co s týmem? "Nikdy to nebylo lepší"

Hamilton, Lewis | foto: Mercedes AMG F1 Team

Hamilton nedávno na Twitteru uvedl, že si události týkající se závodního víkendu v Monaku vyříkali a vše je opět v pořádku. Cítil podobnou potřebu usmíření i s týmem?

Britský jezdec minulý týden oznámil, že mezi ním a Nicem je opět vše v pořádku: "Jsme již dlouho kamarádi a jako kamarádi jsme prožívali své lepší i horší okamžiky. Dnes jsme spolu mluvili a jsme v pohodě, stále kámoši - žádný problém (více zde)."

Hamilton v průběhu závodu v Monaku také obvinil Mercedes z toho, že jej kvůli nevhodně zvolené strategii záměrně poškodili. Při havárii Adriana Sutila a výjezdu safety-caru se domníval, že měl zajet ihned do boxů.

K výměně pneumatik ale byli povoláni oba společně, na což zareagoval výtkou, že tohle by se u McLarenu nestalo. Došlo tedy také na "vyčištění vzduchu" s týmem?

"Nebyl v tom žádný rozdíl. Společně s týmem... jsme já a Nico mluvili a promluvili jsme k týmu také každý zvlášť, setkali jsme se s ním. Nic se nemění," lovil včera na tiskové konferenci těžce slova Hamilton.

"Víme, že tým odvádí skvělou práci v tom, jak nás oba podporuje, a Paddy a Toto jej výborně vedou. Jejich podpora vůči nám oběma je skvělá. Nyní jdeme plnou parou vpřed. Včera jsme s týmem povečeřeli a věci nikdy nebyly lepší," vykresluje Brit ideální obrázek o situaci uvnitř týmu.

"Zkrátka se stáváme stále silnějšími. Lidé prožívají vrcholy a pády, jak už jsem řekl, což se neliší od kteréhokoliv jiného zážitku, který jsme s Nicem měli během celého - Bůh ví, kolik to je vlastně let - našeho společného závodění. Jdeme dál, tlačíme na to, abychom se posunuli kupředu. V celé sezóně zbývá ujít ještě dlouhý kus cesty, takže se na tu bitvu těšíme," dodává Hamilton.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 10 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy