Alonso nebo Button: Koho by si vybral za svého týmového kolegu Magnussen?

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Kevin Magnussen hovoří o svém týmovém kolegovi Jensonovi Buttonovi a jezdci Ferrari Ferndandovi Alonsovi. Koho by si spíše vybral za svého týmového kolegu a proč?

V paddocku se často spekuluje o možném návratu Alonsa zpět k McLarenu od příštího roku, kdy má stáj z Wokingu přejít na pohonné jednotky Hondy. Španěl tento tah sice popírá, ale vzhledem k stále neuspokojivé formě Ferrari a končící smlouvě 34letého Buttona se o této možnosti občas hovoří.

Nyní reakci na tuto spekulaci vystavili španělští novináři nováčka McLarenu - Kevina Magnussena. Jak by se mu zamlouval Alonso jakožto nový týmový kolega? "Nevadili by mi to," odpovídá mladý Dán, jenž v posledních dvou závodech se svým týmem nebodoval a klesl mezi piloty na deváté místo.

Poté však uvádí, že je s Buttonem velmi spokojený a že by si lepšího jezdce po svém boku už zřejmě přát nemohl: "Pravdou je, že jsem nyní spokojený. Myslím, že je ideální mít někoho, jako je Jenson - někoho, s kým se pohodově vychází, kdo mluví dobře anglicky, ví, jak věci vysvětlovat, je zkušený a rychlý. Nemohl bych si přát lepšího týmového kolegu."

Kevin Magnussen by Jensona Buttona za Fernanda Alonsa neměnil: "Lepšího týmového kolegu bych si přát nemohl" (foto: McLaren Mercedes)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 6 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy