Kehmová: Schumacher se probírá

Závod šampionů | foto: www.raceofchampions.com

Zpráva, na kterou se dlouho čekalo. Manažerka Michaela Schumachera potvrdila, že sedminásobný mistr světa F1 vykazuje známky vědomí a probouzení.

Michael Schumacher prožil více než tři měsíce v umělém spánku v nemocnici v Grenoblu po vážné nehodě na lyžích. A ačkoliv například bývalý lékař F1 Gary Harstein připravoval fanoušky na nejhorší, nyní Schumacherova manažerka, Sabine Kehmová, potvrdila, že se objevují známky zlepšení jeho stavu.

"Michael dělá pokroky. Vykazuje momenty, kdy je při vědomí a probouzí se. Jsme po jeho boku v tomto dlouhém a těžkém boji a společně s lékaři z Grenobelské nemocnice zůstáváme pozitivně naladěni," uvedla Kehmová.

"Rádi bychom poděkovali za vyjadřované sympatie. Zároveň však opět žádáme o pochopení, že neposkytneme další detaily. Je to nezbytné k ochraně soukromí Michaela a jeho rodiny a pomáhá to lékařskému týmu v klidné práci," zopakovala.

Podle Kehmové jsou navíc zprávy o tom, že manželka Schumachera, Corina, přestavuje jejich dům nedaleko Ženevského jezera v nemocnici, nepravdivé.


Fanoušci na okruhu v Bahrajnu myslí i na Schumachera (foto: Scuderia Ferrari)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 13 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy