Vergne: Příští týden se pokusíme zlepšit

Toro Rosso | foto: Renault Sport F1

Čtvrtý den testů v Bahrajnu se týmu Toro Rosso moc nepovedl – Jean-Eric Vergne odjel jen 19 kol. Tým musí v příštím týdnu řešit množství technických problémů.

Jean-Eric Vergne si udržuje optimistickou náladu a o testování na okruhu Sakhir se vyjádřil následovně: „Není důvod na negativní komentáře, všichni vědí, že se náš tým potýká s technickými problémy, nejsme v tom sami. Před příjezdem do Bahrajnu jsme věděli, že jsme po testech v Jerezu měli málo času, abychom vše vyřešili. Pozitivní je, že některé problémy se už podařilo odstranit. 

Samozřejmě, neodjel jsem mnoho kilometrů, ale i to málo stačilo, abych pochopil, že v Toro Rosso odvedli dobrou práci a postavili vůz, který se výborně řídí. Mluvím o aspektech, které jsou v tomto roce hlavní – aerodynamika a mechanika.

Naše situace nás mrzí, ale musíme zůstat v klidu a nepanikařit, vždyť do závodu v Melbourne zbývá ještě pár týdnů. Příští čtvrtek se v Bahrajnu pokusíme situaci napravit. Jestli v Melbourne dojedeme do cíle, tak máme velkou šanci na body.“

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy