Williamsová: Massa je velký motivátor

Williams | foto: Williams F1 Team

Úspěšný vstup do nové sezony v Jerezu zlepšil náladu v týmu Williams. Další testy očekávají v Grove s optimismem, i když se zatím drží při zemi.

Všichni očekávali, jak bude reagovat tým Williams na loňské ne příliš povzbudivé deváté místo v Poháru konstruktérů. S cílem zvýšit spolehlivost si tým za dodavatele motorů vybral Mercedes. Felipe Massa dosáhl ve čtvrtém dnu testování nejrychlejší čas, Claire Williamsová přesto zatím zůstává při zemi.

„Výsledek z Jerezu nepřeceňujeme, tady ve Williamsu jsme to nikdy nedělali,“ vyhlásila Claire Williamsová. „Byl to jen první test, navíc to letos bude díky novým pravidlům pro všechny těžký rok.“

„Mercedes je skvělým partnerem, ve vývoji našeho vozu v průběhu posledních šesti měsíců odvedl optimální práci. Netrpělivě proto očekáváme naši další spolupráci v průběhu nové závodní sezony.“

Podle Claire Williamsové má na úspěšném začátku sezony lví podíl Felipe Massa a nejen kvůli tomu, co předvedl s novým vozem na trati.

„Felipe je fantastický muž, výjimečný chlap. Nová sezona je pro něj velkou výzvou plnou emocí, a nejen pro něho, ale pro celý náš tým, protože Felipe je velký motivátor."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy