Ricciardo zatím nepanikaří

Red Bull | foto: Red Bull Racing

Daniel Ricciardo se domnívá, že Red Bull může rychle odstranit všechny nedostatky, které se projevily v průběhu testů ve španělském Jerezu

Tým s titulem mistra světa absolvoval se svým novým vozem na španělském okruhu jen 21 kol. V pátek se sbalil a odjel, když usoudil, že není schopen bez potíží opravit vůz australského jezdce. 

„Nebude to mít pro nás dlouhodobé následky,“ vyhlásil Daniel Ricciardo. „Jsme nejlepší tým na světě, který dokáže zvrátit vývoj situace. Nezapomínejme, že sezona ještě nezačala. Neztratili jsme žádný bod na své soupeře. Zůstalo ještě dost času. Se ztraceným časem se dokážeme vyrovnat. 

Z mého hlediska proběhlo vše dobře. V průběhu těch kol, které jsem absolvoval, jsem nabyl dojmu, že je to skutečný závodní vůz. Je výjimečný. Jsem si jist, že když začne sezona, budu cítit, že jsem na svém místě. Problémy, které nás potkaly, jsou složité. Je to kombinace několika faktorů... Teď je lepší dopřát si jistý odstup a položit si ty správné otázky, co je ještě potřebné udělat. Zůstanu s týmem v kontaktu, abych věděl, jak se věc vyvíjí.

Chtěl jsem si užít jízdu, ale nezapomínejme, že jsou to jen první letošní testy. Nic není rozhodnuté, to je vše, co můžu říct. Zůstává testování v Bahrajnu, kde je příhodnější počasí, které musíme využít. Už se tam těším.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 12 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy