Stella Schumacherovi: "Vždy jsi dokázal překvapit, myslíme na tebe"

Schumacher, Michael | foto: Scuderia Ferrari

Andrea Stella - závodní inženýr Fernanda Alonsa - vzpomíná na Michaela Schumachera a zasílá mu vzkaz do nemocnice v Grenoblu, kde stále leží po svém vážném úrazu na lyžích.

Schumacher je stále udržován v umělém spánku ve vážném stavu ve Francii. Kdy z něj bude probrán a dozvíme se bližší prognózy o jeho stavu, zatím stále nevíme. Nové zprávy o jeho stavu lékaři nevydávají, z čehož se dá usuzovat, že se toho moc nezměnilo.

Nyní mu zasílá dojemný vzkaz jeho bývalý kolega: "Michaeli, kamaráde a bratře ve zbrani, i po tolika testech a závodech, i když už jsem si myslel, že jsem tě konečně poznal, jsi mě díky svým úžasným jezdeckým a lidským schopnostem vždy dokázal nějak překvapit.

"Mohl jsi překvapovat ve velkých sportovních výzvách a ve veškeré drobné pozornosti, kterou jsi věnoval všem v týmu, což jsi nikdy nepovažoval za samozřejmost. V poslední době více než kdy jindy se v mysli objevuje tolik okamžiků - od fotek objetí po vítězství po plakáty v továrně, které poutají mou pozornost, po vzpomínky kolegů na to, co tvé časy v Maranellu znamenaly, po telemetrii z rychlých kol, kterou mám doma na zdi."


Andrea Stella nyní u Ferrari působí jako závodní inženýr Fernanda Alonsa (foto: Scuderia Ferrari)

"Dokázal si vždy o trochu výše zvednout laťku, aniž by ses kdykoliv vzdal. Plně očekáváme, že nás znovu překvapíš v této nové výzvě, které čelíš. Stále na tebe s láskou myslíme," dodává Stella, který v minulosti u Ferrari s Michaelem úzce spolupracoval.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy