Ferrari představí nový monopost 25. ledna, fanoušci vybírají jméno z pěti možností

Ferrari | foto: Scuderia Ferrari

Ferrari oznámilo, že svůj vůz pro sezónu 2014 Formule 1 odhalí na fotografiích 25. ledna, den po zveřejnění jeho jména, které mohou vybírat fanoušci prostřednictvím Internetu.

Příznivci stáje z Maranella tuto šanci dostanou vůbec poprvé v historii. Na stránkách ferrari.com, Twitteru či Facebooku Scuderie mohou volit z pěti jmen: F14 T, F14 Maranello, F14 Scuderia, F166 Turbo nebo F616.

U prvních tří možností představuje číslo 14 poslední dvojčíslí z letošního ročníku 2014, u posledních dvou 16 odkazuje na 1,6litrový objem nových motorů a 6 na počet válců. Jméno, které získá nejvíce hlasů, bude odhaleno 24. ledna 2014 ve 13.30 hod.

O den později, v sobotu 25. ledna, pak Ferrari zveřejní první fotografie auta společně se sérií multimediálních nástrojů, které nastíní jeho hlavní technické vlastnosti.

Fanoušci navíc dostávají navíc příležitost pokládat dotazy šéfovi týmu Stefanovi Domenicalimu i oběma závodním jezdcům prostřednictvím využití hastagů #askStefano, #askAlo a #Kimi. Dotyční ve stejný den odpoví na ty nejzajímavější prostřednictvím videa.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 15 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy