Williams oznamuje další personální posily svého technického týmu

Renault | foto: Lotus F1 Team

Williams oznámil, že tým od nadcházející sezony posílí další tři noví inženýři: Jakob Andreasen, Craig Wilson a Rod Nelson.

Williams dnes potvrdil, že lednové předsezónní testování v Jerezu nevynechá a navíc oznámil další personální posily. Po prosincovém angažování dvou předních aerodynamiků (Dana Wheatera a Shauna Whitheada) nyní do Grove z Force Indie míří Jakob Andreasen, jenž bude zastávat roli šéfa inženýrského provozu pod technickým ředitelem Patem Symondsem. 

Dalšími inženýri jsou Craig Wilson (z Mercedesu) jako nový šéf dynamiky vozu a Rod Nelson (z Lotusu) jako šéf testování a podpůrný inženýr. Zároveň byl povýšen Max Nightingale a podle Pata Symondse Williams skládá dohromady výrazný tým inženýrů.

"Williams je odhodlán se výrazně zlepšit co se konkurenceschopnosti v nadcházejících sezónách týče a tyto nové posily znamenají pokračování v našem agresivním přístupu k nabírání některých velkých talentů. A chceme také podpořit stávající inženýry a poskytnout jim možnost dalšího rozvoje. Náš inženýrský tým pro nadcházející sezónu vypadá silně a velmi se těším, co při postupu dopředu dokážeme," okomentoval situaci technický ředitel Williamsu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy