Ferrari posílá Schumacherovi dvojnásobné přání všeho nejlepšího

Schumacher, Michael | foto: Scuderia Ferrari

Michael Schumacher zůstává v nemocnici v Grenoblu po nehodě na lyžích a miliony lidí z celého světa mu dnes přejí nejen brzké uzdravení, ale také vše nejlepší k jeho narozeninám. Připojilo se i Ferrari.

Michaelovi Schumacherovi je dnes 45 let. Oslava se však nekoná a sedminásobný mistr světa stále leží v nemocnici v Grenoblu po vážné nehodě na lyžích. Zatím nebylo vydáno žádné další prohlášení, což naznačuje, že se jeho stav nijak významně nezměnil.

Ferrari včera naplánovalo akci na jeho počest. Před nemocnicí již od rána vládne rudá barva a sešly se tam stovky fanoušků německého závodníka. Italský tým přeje jejich bývalému šampionovi dvojnásobně vše nejlepší. 

"Pro Ferrari a všechny jeho fanoušky je to speciální den, protože Michael Schumacher má narozeniny. V tuto chvíli prodělává nejdůležitější boj svého života a proto mu chceme poslat velmi speciální přání," uvedlo Ferrari na svých oficiálních stránkách.

"Sdílíme spolu nádherné momenty a my volíme číslo 72. Není to náhodné, je to počet vítězství, které Michael za Ferrari získal v letech 1996-2006. 72 závodů, které nám přinesly miliony fanoušků vzpínajícího se koně po celém světě a tolik potěšení. Byly to nezapomenutelné chvíle a spolu s vášní, odhodláním a oddaností to dělá z Michaela navždy součást rodiny Ferrari. 

"Všichni ve Ferrari, včetně prezidenta Lucy di Montezemola, šéfa týmu Stefana Domenicaliho, kteří jsou s jeho rodinou a dalšími blízkými osobami stále v kontaktu, neustále sledují, jak se situace vyvíjí. A dnes je samozřejmě dvojnásobný důvod popřát mu všechno nejlepší. 

Forza Michael"

A k přání se připojují i další piloti a osobnosti světa F1:

  1. We would like to join our wishes to those from around the world for Michael's 45th birthday today

    1. I like to send my best wishes to Michael Schumacher and his family on his birthday.

    1. Happy birthday Schumi !!! You will do it :) keep fighting !

    Doporučit článek

    Diskuze:

    Počet příspěvků: 9 Přidejte vlastní názor…

    Další zprávy