Jenson bude Schumiho tlačit k chybám

Třetí můž průběžného pořadí, pilot BAR Honda, chce v Monte-Carlu získat své první vítězství. Šanci má reálnou, ale šestinásobného šampiona bude muset donutit chybovat v kvalifikaci.

BAR006 je bezesporu velkým krokem kupředu, ale na Ferrari F2004 stále nestačí. Pro následující závody patří Jenson Button mezi hlavní kandidáty na vítězství, ale dokud Michaela Schumachera nepotká alespoň trochu smůly, asi bude vždy o něco rychlejší.

Jenson Button se však s druhými a třetími místy spokojit nechce a kdyby se mu podařilo dobře se v sobotu kvalifikovat a udržet vedoucí pozici po startu, může na městském okruhu, kde prakticky nelze předjíždět, při troše štěstí zvítězit.

"Naše největší šance, jak zvítězit, je donutit Ferrari jet na hraně v kvalifikaci a donutit je tak dělat chyby. Jednoduše musíme být dostatečně blízko, aby byl Michael pod tlakem," řekl včera Jenson Button. "Navíc by bylo skvělé, kdyby se mezi mne a Michaela dostala další auta. Něco takového se musí podařit, jinak vyhraje nejrychlejší monopost a všichni víme, kdo ho řídí. Budujeme tým, který bude schopen Michaela porážet a přerušit jeho sérii vítězství!"

Foto: Lucky Strike B.A.R Honda

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy