Alonsa čekají další vyšetření, Räikkönen navštívil Maranello

Räikkönen - Alonso | foto: Scuderia Ferrari

Kimi Räikkönen ve čtvrtek navštívil továrnu Ferrari. Fernanda Alonsa začátkem týdne čekají další zdravotní testy, aby mohl odcestovat na nadcházející závod.

Fernanda Alonsa čekají ještě další vyšetření, aby jej lékaři pustili do nadcházejícího závodu v Austinu. Alonso se stále "zotavuje" z bolestí zad, které utrpěl při závodu v Abú Zabí, kdy ve velké rychlosti přejížděl obrubník po výjezdu z boxů, když se snažil vyhnout Jeanu-Ericu Vergnovi na Toro Rosso. 

Vzhledem k tomu, že senzory v jeho Ferrari hlásily přetížení 28G, musel do nemocnice. Podle výsledků nebyl nijak zraněn, avšak dvojnásobného mistra světa trápila bolest zad. Poslední testy jej čekají začátkem týdne, ale podle všeho by měl být v pořádku a odletět do Ameriky.

Zajímavostí je, že podle Gazetta dello Sport se Ferrari (ačkoliv Alonso proklamuje, že jeho vztah s Ferrari vždy byl, je a bude perfektní) moc nelíbilo, že španělův manažer Luis Garcia uveřejnil fotografii Alonsa na vozíku směřujícího do nemocnice. 

Na návštěvu Maranella se poprvé od roku 2009 vydal Alonsův budoucí týmový kolega Kimi Räikkönen. Ve čtvrtek se setkal Montezemolem, Domenicalim i dalšími zaměstnanci Ferrari. Hlavním účelem návštěvy však bylo měření na jeho novou sedačku pro příští rok.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 9 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy