Force India uniká Sauberu, nyní chce v šampionátu porazit McLaren

Sutil, Adrian | foto: Sahara Force India

Force India věří, že se jí podařilo uniknout hrozbě Sauberu, a nyní si v šampionátu brousí zuby na pátou příčku McLarenu.

Stáji, která sídlí v Silverstone, se podařilo v posledních dvou závodech zlepšit své výkony a odpoutat se na šestém místě od dotírajícího Sauberu, který v posledních dvou závodech nebodoval.

Sebevědomí jí roste a nyní si dala za cíl porazit v šampionátu McLaren, který má dva závody před koncem náskok 18 bodů. Z Abú Zabí si Force India odvezla o sedm bodů více než soupeř z Wokingu.

"Začíná se nám dařit v řešení potíží a v Japonsku jsme ukázali trochu více rychlosti. Odtamtud se nám to podařilo přenést i dále," říká zástupce šéfa týmu Bob Fernley pro Autosport.

"Indie a Abú Zabí pro nás byly dobré, ale nejdůležitější je, že moc nevyšly Sauberu, takže jsme jim snad v souboji trochu unikli. Nyní svou pozornost obracíme na McLaren," dodává sebevědomě Fernley.


Force India v posledních dvou závodech na rozdíl od Sauberu či McLarenu bodovala s oběma vozy (foto: Sahara Force India)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy