Räikkönen věří, že Red Bull se dá porazit

Vettel, Sebastian | foto: Red Bull Racing

Kimi Räikkönen věří, že i přes dominanci Red Bullu bude mít Lotus ještě šanci je porazit a zvítězit. Lewis Hamilton se domnívá, že v Singapuru Red Bull naplno ukázal rychlost jejich vozu.

Sebastian Vettel v Singapuru dokázal vyhrát s náskokem více než 32 sekund a dojel si pro třetí vítězství v řadě. Lewis Hamilton se domnívá, že Red Bull tam naplno ukázal rychlost, kterou mají k dispozici.

"Když se podíváte na záběry z kokpitu, on jel na plný plyn o 20 metrů dřív, než všichni ostatní. S takovou výhodou toho moc nenaděláte," uvedl Brit na tiskové konferenci a dodal, že naposledy, kdy na to mohl takto šlápnout byl rok 2007, kdy měli kontrolu trakce.

Kimi Räikkönen si však nemyslí, že bude do konce roku Red Bull neporazitelný. "Už dřív jsme je porazili a jsem si jistý, že snad bude šance je ještě znovu porazit. Pochopitelně v posledních závodech byli hodně silní, ale my se budeme snažit. Oni byli silní po celý rok. Teď však míříme na normální okruhy, takže ty rozdíly se zmenší," uvedl v Koreji.

Byl také dotázán, jak jsou na tom jeho záda, s jejichž bolestí se během minulého závodního víkendu potýkal. "Nebyl bych tady, kdybych neměl závodit a kdybych si nemyslel, že budu schopen závodit."

"Uvidíme zítra, jak to proběhne, ale nyní je to v pořádku. Je těžké to předem hodnotit, ale nemyslím si, že to bude problém. Nebylo to poprvé a jsem si jistý že ani naposledy. Je to něco, s čím se potýkám již hodně dlouhou dobu. Někdy je to dobré, jindy ne," okomentoval situaci Fin.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy