Massa věří, že u Ferrari zůstane: Výsledky občas pokulhávaly, ale výkonnost byla vždy

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

S blížícím se koncem sezóny se opět začíná hovořit o možném konci Felipeho Massy u Ferrari, brazilský pilot však stále věří, že mu tým důvěřuje.

Spekuluje se o možném návratu Kimiho Räikkönen zpět do Maranella, Scuderia však uvedla, že se o trh s piloty momentálně nezajímá a jezdecké složení oznámí ve svůj čas - což rozhodně nemá být už o tomto víkendu v Monze.

Pro Massu nejsou různorodé zprávy o jeho budoucnosti ničím novým: "Jsem na tuto situaci zvyklý, bylo to tak od počátku mé kariéry. Pověsti nic neznamenají. Počítá se pouze důvěra týmu ve mne a já se cítím být velmi silný."

"Vím, že musím druhou polovinu sezóny zvládnout lépe po té první, v níž žel výsledky v některých závodech zaostávaly, ale výkonnost tam vždy byla. Stále si myslí, že mám velmi vysokou šanci na to, že u Ferrari zůstanu," pokračuje brazilský pilot.

Podle něj se jeho týmu po letní přestávce podařilo zrychlit: "V Belgii byl vůz F138 lepší než v předchozích závodech a my doufáme, že vylepšení, která budeme mít na dráze, nám pomohou učinit další pokrok - jak v kvalifikaci, tak i v závodě. A to nejen v Monze, ale i ve zbytku sezóny."


Ferrari v Belgii dosáhlo pokroku, soupeři však během přestávky také nelenili
(foto: Scuderia Ferrari)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy